Deze zomer duikt Voice Agency met de neus in de boeken, voor een communicatieopdracht voor de ULB

Met meer dan 12 faculteiten, 40 onderwijsprogramma’s en meer dan 250 masters is de Université Libre de Bruxelles een referentie in meer dan één domein. De ULB is niet alleen een gerenommeerd kenniscentrum maar vooral ook een heel diverse plaats met een aangename sfeer, net zoals Brussel zelf. Dat imago wil de universiteit graag nog meer onderstrepen door extra te investeren in haar communicatiecampagne voor verschillende doelgroepen.​

Daarom gaat de ULB in zee met Voice Agency, het communicatieagentschap dat zich specialiseert in conversational marketing. Het bureau heeft een volledig geïntegreerde socialmediastrategie bedacht die aansluit bij de waarden en doelstellingen van de universiteit. Op het programma voor deze zomer staan onder andere opvallende grafische creaties, een precieze tone of voice, een tot op de millimeter op maat gemaakte targeting, verspreiding van de campagneboodschap via nano-influencers, social ads en relevante native advertising. Samen met het jonge bedrijf Be Influence zorgt Voice Agency voor de juiste digitale ondersteuning zodat de ULB voor het volgende academiejaar bovenaan het verlanglijstje van toekomstige studenten komt te staan.


foto credit : Utopix

Contacteer ons
Rodrigue Delépine Voice Agency
Rodrigue Delépine Voice Agency
Over Voice Agency

Over Voice

Voice Agency is het eerste Belgische agentschap dat zich volledig wijdt aan Conversational Marketing & PR. Het agentschap werd in 2008 opgericht en genereert en stimuleert conversaties om de verschillende spelers van de maatschappij met elkaar in contact te brengen binnen de context van een merk of project. Daarvoor ontwikkelt Voice activeringscampagnes voor communities op interne en externe sociale netwerken en onderhoudt het relaties met online en offline beïnvloeders (bloggers, tweeters,…). Op die manier slaagt Voice erin om zijn klanten te begeleiden en zorgt het dat ze sterke banden kunnen creëren tussen hun merk en hun ambassadeurs.

Voice Agency
Stallestraat 142
1180 Ukkel