Deze zomer duikt Voice Agency met de neus in de boeken, voor een communicatieopdracht voor de ULB

Met meer dan 12 faculteiten, 40 onderwijsprogramma’s en meer dan 250 masters is de Université Libre de Bruxelles een referentie in meer dan één domein. De ULB is niet alleen een gerenommeerd kenniscentrum maar vooral ook een heel diverse plaats met een aangename sfeer, net zoals Brussel zelf. Dat imago wil de universiteit graag nog meer onderstrepen door extra te investeren in haar communicatiecampagne voor verschillende doelgroepen.​

Daarom gaat de ULB in zee met Voice Agency, het communicatieagentschap dat zich specialiseert in conversational marketing. Het bureau heeft een volledig geïntegreerde socialmediastrategie bedacht die aansluit bij de waarden en doelstellingen van de universiteit. Op het programma voor deze zomer staan onder andere opvallende grafische creaties, een precieze tone of voice, een tot op de millimeter op maat gemaakte targeting, verspreiding van de campagneboodschap via nano-influencers, social ads en relevante native advertising. Samen met het jonge bedrijf Be Influence zorgt Voice Agency voor de juiste digitale ondersteuning zodat de ULB voor het volgende academiejaar bovenaan het verlanglijstje van toekomstige studenten komt te staan.


foto credit : Utopix

Contacteer ons
Rodrigue Delépine Voice Agency
Rodrigue Delépine Voice Agency
Over Voice Agency

Over Voice

Voice is een Belgisch communicatiebureau dat haar vaardigheden en ervaring met transmedia-communicatie (web, social media, PR & data analytics), ten dienste stelt van de het vertrouwen tussen adverteerders en hun publiek. Het agentschap neemt hiervoor haar klanten mee op een “trust-building journey” in drie fases: Listen > Think > Engage . Met het oog op acquisitie en conversie, doet Voice aan content-creatie en ontwikkelt het strategieën zodat wederzijdse en draagkrachtigere vertrouwensrelaties tussen de merken en hun doelgroepen kunnen worden geoptimaliseerd en versterkt.

Voice Agency
Stallestraat 140A
1180 Ukkel