Een frisse wind waait door Voice: Nina Bourgeois benoemd tot Social PR Project Manager

2019 is het jaar waarin Voice zichzelf heruitvindt als transmedia agency. Op basis van vertrouwen en data wil Voice merken en organisaties helpen succesvolle relaties op te bouwen met hun stakeholders. Deze positionering brengt ook een nieuwe werknemer met zich mee. Nina Bourgeois is begin april 2019 begonnen als nieuwe Social PR Project Manager bij Voice.

Nina studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen en werkte voorheen als key accountmanager bij Decovry.com, een platform voor ongeziene design items. Gedurende drie jaar bouwde ze duurzame banden op met klanten. Ze houdt ervan om creatief in te spelen op de behoeftes van de klant, resultaatgericht te werken en met een open blik uitdagingen aan te gaan. Kortom een goeie basis om te starten als Social PR Project Manager.

Nina is enorm blij met haar nieuwe functie. “Wat me aansprak in de functie is het gevarieerde takenpakket en de maatschappelijke onderwerpen waarop ik kan werken. Daarnaast kan ik me enorm vinden in de nieuwe positionering van Voice. Ik geloof sterk in het credo 1+1=3. Om dit te bereiken is wederzijds vertrouwen volgens mij onmisbaar.”

Over Voice Agency

Over Voice

Voice is een Belgisch communicatiebureau dat haar vaardigheden en ervaring met transmedia-communicatie (web, social media, PR & data analytics), ten dienste stelt van de het vertrouwen tussen adverteerders en hun publiek. Het agentschap neemt hiervoor haar klanten mee op een “trust-building journey” in drie fases: Listen > Think > Engage . Met het oog op acquisitie en conversie, doet Voice aan content-creatie en ontwikkelt het strategieën zodat wederzijdse en draagkrachtigere vertrouwensrelaties tussen de merken en hun doelgroepen kunnen worden geoptimaliseerd en versterkt.

Voice Agency
Stallestraat 140A
1180 Ukkel