Nieuw spraakmakend duo versterkt Voice

Nieuw spraakmakend duo versterkt Voice

Begin januari verwelkomde Voice twee nieuwe collega's: Karin Cuppens als Community Manager en Alexandra Curelea als PR Developer. Met z’n tweeën versterken zij de specifieke positionering van Voice: conversaties activeren via sociale media en social PR.

Sinds 2008 streeft Voice een unieke aanpak voor zijn klanten na: die van conversational marketing. Al acht jaar lang ontwikkelt Voice campagnes en tools die communities activeren op sociale media en die relaties creëren en onderhouden met on- en offline influencers (journalisten, bloggers, twitteraars,...).

Om zijn missie waar te maken, kondigt Voice met veel plezier de komst van Karin Cuppens (Community Manager) en Alexandra Curelea (PR Developer) aan.  

Na twee en een half jaar trouwe én goede dienst bij Promo Sapiens, vervoegt Karin Cuppens het Social Media team bij Voice als Nederlandstalige Community Manager. Vanaf nu is zij de vrouw achter succesvolle Facebookpagina’s als 100% Bruxsel, Evoto.be en Runn with NN.

Alexandra Curelea heeft een diploma Public Relations, en start als PR Developer in het Social PR team van Voice. Haar ervaring als communicatie projectmanager bij Délégué Général aux Droits de l’Enfant en andere Europese instellingen zal ze zeker nog goed kunnen gebruiken bij het ondersteunen van Social PR projecten voor klanten als CarAmigo, Eternit en de Europese Commissie.

Deze twee enthousiaste mediaspecialisten zullen met hun vaardigheden en kennis mee helpen om de steeds ambitieuzere doelstellingen voor de klanten van Voice te behalen.

Contacteer ons
Over Voice Agency

Over Voice

Voice Agency is het eerste Belgische agentschap dat zich volledig wijdt aan Conversational Marketing & PR. Het agentschap werd in 2008 opgericht en genereert en stimuleert conversaties om de verschillende spelers van de maatschappij met elkaar in contact te brengen binnen de context van een merk of project. Daarvoor ontwikkelt Voice activeringscampagnes voor communities op interne en externe sociale netwerken en onderhoudt het relaties met online en offline beïnvloeders (bloggers, tweeters,…). Op die manier slaagt Voice erin om zijn klanten te begeleiden en zorgt het dat ze sterke banden kunnen creëren tussen hun merk en hun ambassadeurs.

Voice Agency
Stallestraat 142
1180 Ukkel