Nieuw spraakmakend duo versterkt Voice

Nieuw spraakmakend duo versterkt Voice

Begin januari verwelkomde Voice twee nieuwe collega's: Karin Cuppens als Community Manager en Alexandra Curelea als PR Developer. Met z’n tweeën versterken zij de specifieke positionering van Voice: conversaties activeren via sociale media en social PR.

Sinds 2008 streeft Voice een unieke aanpak voor zijn klanten na: die van conversational marketing. Al acht jaar lang ontwikkelt Voice campagnes en tools die communities activeren op sociale media en die relaties creëren en onderhouden met on- en offline influencers (journalisten, bloggers, twitteraars,...).

Om zijn missie waar te maken, kondigt Voice met veel plezier de komst van Karin Cuppens (Community Manager) en Alexandra Curelea (PR Developer) aan.  

Na twee en een half jaar trouwe én goede dienst bij Promo Sapiens, vervoegt Karin Cuppens het Social Media team bij Voice als Nederlandstalige Community Manager. Vanaf nu is zij de vrouw achter succesvolle Facebookpagina’s als 100% Bruxsel, Evoto.be en Runn with NN.

Alexandra Curelea heeft een diploma Public Relations, en start als PR Developer in het Social PR team van Voice. Haar ervaring als communicatie projectmanager bij Délégué Général aux Droits de l’Enfant en andere Europese instellingen zal ze zeker nog goed kunnen gebruiken bij het ondersteunen van Social PR projecten voor klanten als CarAmigo, Eternit en de Europese Commissie.

Deze twee enthousiaste mediaspecialisten zullen met hun vaardigheden en kennis mee helpen om de steeds ambitieuzere doelstellingen voor de klanten van Voice te behalen.

Contacteer ons
Over Voice Agency

Over Voice

Voice is een Belgisch communicatiebureau dat haar vaardigheden en ervaring met transmedia-communicatie (web, social media, PR & data analytics), ten dienste stelt van de het vertrouwen tussen adverteerders en hun publiek. Het agentschap neemt hiervoor haar klanten mee op een “trust-building journey” in drie fases: Listen > Think > Engage . Met het oog op acquisitie en conversie, doet Voice aan content-creatie en ontwikkelt het strategieën zodat wederzijdse en draagkrachtigere vertrouwensrelaties tussen de merken en hun doelgroepen kunnen worden geoptimaliseerd en versterkt.

Voice Agency
Stallestraat 140A
1180 Ukkel