Van conversatie tot conversie: Voice versterkt zijn positionering en verwelkomt twee nieuwe medewerkers!

Voice Agency heeft het genoegen om de aanwerving bekend te maken van Laure Vandeghinste (PR Developer) en Sophie Stoffel (Project Developer). Deze twee nieuwe talenten komen de teams van het agentschap versterken en zullen met hun vaardigheden en kennis mee helpen om de steeds ambitieuzere doelstellingen te behalen.

Het agentschap Voice werd in 2008 opgericht vanuit de overtuiging dat conversatie rond een merk of project verschillende spelers uit de maatschappij (burgers, consumenten, merken, instellingen,…) samenbrengt en dit voor alle betrokken partijen voordelen oplevert.

Recent overtuigde Voice nog enkele nieuwe klanten om conversaties aan te gaan voor de ontwikkeling en de activering van hun conversatieterritoria*: de viering van de tweehonderdste verjaardag van de Slag van Waterloo, het Shopping center Docks Bruxsel, de Handmade with love community namens Siemens, de lancering van het autodeelplatform Caramigo, de microkredietorganisatie microStart, de contentblog Keep Track voor ASICS, de Carrefour Mestdagh-groep, BNP Paribas Fortis Foundation, Fonds Delhaize Group,….

Patrick Parmentier, Managing Director van Voice, verklaart: "Klanten die vandaag een beroep doen op Voice doen dat niet enkel voor Social Media of Social PR. Ze willen zich engageren voor een conversationele aanpak. De vele competenties van Voice (Social Media, Social PR & Digital Activation) zorgen voor een grote meerwaarde bij het identificeren van een conversatieterritorium en het bepalen van waardevolle content. Dankzij onze recente aanwervingen kunnen we onze positionering van conversatie tot conversie verstevigen."

In het licht van deze evolutie heeft Voice het genoegen om de aanwerving bekend te maken van Laure Vandeghinste (PR Developer) en Sophie Stoffel (Project Developer). Deze twee nieuwe talenten komen de teams van het agentschap versterken en zullen met hun vaardigheden en kennis mee helpen om de steeds ambitieuzere doelstellingen te behalen.

Laure liep in 2013 stage bij Voice en was altijd vastbesloten om een baan binnen de communicatie te vinden. Laure geniet ervan om binnen haar werk een band op te bouwen met de klanten, houdt van haar gevarieerde takenpakket en zet zich elke dag met hart en ziel voor haar projecten in. Haar resultaatgerichte marketingaanpak en enthousiasme zijn waardevolle troeven binnen haar relaties met perscontacten en bloggers.

Sophie Stoffel heeft een diploma bedrijfsbeheer en meertalige communicatie en bouwde al een mooie ervaring op met het beheer van communicatie projecten. Ze heeft ook een passie voor digitale marketing. Sophie deed haar eerste professionele ervaring op bij Mercedes-Benz en JWT. Met haar warme persoonlijkheid en haar mooi professioneel parcours geeft ze elke dag het beste van zichzelf voor de competentieoverschrijdende projecten van het agentschap.

We heten hen welkom en hopen dat ze hun kennis en vaardigheden verder kunnen ontwikkelen en dat ze zich volledig kunnen ontplooien binnen Voice, een plaats voor professionele groei in lijn met hun verwachtingen!

Last but not least verwelkomt Voice ook officieel Simon Laval!

Ondertussen versterkt Simon Laval al meer dan een jaar het Social Media team. Simon is een Community Manager in hart en nieren. Aan de hand van pakkende content weet hij voor elk van zijn klanten hun doelgroep te raken en engagement te creëren. Zijn creativiteit ontwikkelde hij tijdens zijn jaren lange ervaring in de culturele sector.

* Voice lanceerde onlangs een bijgewerkte versie van zijn Conversational Marketing Handbook, waarin het de idee van het "conversatieterritorium" uitwerkt. Raadpleeg het Handbook online op http://www.voice.be/conversational-marketing-handbook

 

Contacteer ons
Over Voice Agency

Over Voice

Voice is een Belgisch communicatiebureau dat haar vaardigheden en ervaring met transmedia-communicatie (web, social media, PR & data analytics), ten dienste stelt van de het vertrouwen tussen adverteerders en hun publiek. Het agentschap neemt hiervoor haar klanten mee op een “trust-building journey” in drie fases: Listen > Think > Engage . Met het oog op acquisitie en conversie, doet Voice aan content-creatie en ontwikkelt het strategieën zodat wederzijdse en draagkrachtigere vertrouwensrelaties tussen de merken en hun doelgroepen kunnen worden geoptimaliseerd en versterkt.

Voice Agency
Stallestraat 140A
1180 Ukkel