Voice: eerste Belgische communicatiebureau virtueel te bezoeken met Google Street View

Voice: eerste Belgische communicatiebureau virtueel te bezoeken met Google Street View

Ontdek het communicatiebureau Voice van binnenuit! Het Brusselse Conversational Marketing & PR bureau profiteerde van de rust van de zomervakantie om een Google-fotograaf uit te nodigen in zijn kantoren. Breng ons vanaf vandaag een kort virtueel bezoek!
Google Maps gaat een stapje verder en dringt voortaan ook binnen in het hart van bedrijven. Dankzij de Streetview-technologie kon je al de voorgevels van gebouwen bewonderen. Vanaf nu kun je ook binnenin gaan kijken!
Als je wilt ontdekken wat zich achter de muren van Voice afspeelt, dan moet je hier een kijkje nemen. Met behulp van het beroemde gele mannetje, kun je onze kantoren vanuit alle hoeken bekijken: van de keuken tot de vergaderzaal, de open werkvloer en de kantoren van de directie.

"Als communicatiebureau gespecialiseerd in Conversational Marketing & PR was het voor ons logisch om webbezoekers toegang te verlenen tot onze kantoren via Google Street View. Dat geeft meteen een goed beeld van de identiteit en de waarden van ons bureau", zegt Patrick Parmentier, CEO van Voice.

Aantrekkelijke etalage

Los van deze technische stunt, kunnen de voordelen voor bedrijven verrassend zijn. Door deel te nemen aan het project ‘Google Business Photos’, stijgt de visibiliteit van merken op Google Search, Google Maps en Google+. Het is ook een troef voor alle bedrijven, winkels, restaurants... die over lokalen met een sterke visuele identiteit beschikken. Google Streetview biedt hen op die manier een aantrekkelijke etalage.

Ook kunnen sollicitanten dankzij deze tool de sfeer binnen de onderneming opsnuiven. Klanten kunnen zich een beeld vormen van de kantoren en werkomgeving.

Het is eveneens een schitterende marketingtool aangezien het gratis visibiliteit geeft in ’s werelds meest gebruikte zoekrobot Google!

"Voor Voice is het een originele manier om resultaten en successen te delen. Op de muur van de vergaderzaal kan de virtuele bezoeker verschillende projecten raadplegen waarop het agentschap heeft gewerkt. De klant kan op die manier bijna levensecht ervaren hoe het er in het bureau aan toe gaat en kan een gesprek met Voice aangaan", vult Patrick Parmentier aan.


 

Contacteer ons
Karel Goethals Conversationale Marketing & PR, Voice
Karel Goethals Conversationale Marketing & PR, Voice
Over Voice Agency

Over Voice

Voice is een Belgisch communicatiebureau dat haar vaardigheden en ervaring met transmedia-communicatie (web, social media, PR & data analytics), ten dienste stelt van de het vertrouwen tussen adverteerders en hun publiek. Het agentschap neemt hiervoor haar klanten mee op een “trust-building journey” in drie fases: Listen > Think > Engage . Met het oog op acquisitie en conversie, doet Voice aan content-creatie en ontwikkelt het strategieën zodat wederzijdse en draagkrachtigere vertrouwensrelaties tussen de merken en hun doelgroepen kunnen worden geoptimaliseerd en versterkt.

Voice Agency
Stallestraat 140A
1180 Ukkel