Voice en Cherry and Cake bundelen krachten en versterken de convers(at)ie

Voice en Cherry and Cake bundelen krachten en versterken de convers(at)ie

Sinds 1 februari 2017 vormen beide spelers samen één communicatiebureau. Het is een huwelijk van twee complementaire partners, waarbij de creativiteit van Cherry and Cake de conversational marketingdiensten van Voice versterkt.

HET PERFECTE HUWELIJK

Voice werd in 2008 opgericht door Michel Culot en Patrick Parmentier en was het eerste Belgische agentschap dat zich toelegde op Conversational Marketing (Social Media, Social PR en Digital). Met zijn expertise helpt Voice zijn klanten bij het vinden van hun online stem en met het smeden van krachtige banden tussen hun merk en hun ambassadeurs. Voice Agency ontwikkelde projecten voor BNP Paribas Fortis, ING, Waterloo 2015, Docks Bruxsel, de Brusselse Week van de Mobiliteit, CarAmigo, microStart, Garmin, ASICS,…

Cherry and Cake werd in 2006 opgericht en is gespecialiseerd in advertainment en merkengagement. In zijn multimodale en multiplatform aanpak goochelt het agentschap met media, creativiteit en technologie, met het oog op een maximale impact.

In hun klantenbestand vinden we referenties als Eurostar, FedEx EMEA, Century 21 Benelux, Belgacom, Opel, Coalition for Energy Savings…

DRIE NIEUWE KRACHTEN VOOR EEN STERKE START

Voice staat bekend voor zijn kwaliteitsvolle Conversational Marketing-projecten, gebaseerd op kwalitatieve content en een doorgedreven knowhow van het web, social media en Social PR. Cherry and Cake wordt dan weer erkend omwille van zijn creativiteit op alle mogelijke platformen. Aangezien beide agentschappen bovendien dezelfde MVO-waarden delen, was het bijna vanzelfsprekend dat hun wegen ooit zouden kruisen.

Het Voice-team is bijzonder verheugd en trots om de volgende mensen te verwelkomen: Sven Nijs, die Creative Director/General Manager wordt; Serge Somerling neemt de functie van Client Service Director op, Gérard Steenhoudt versterkt de creatieve pool van Voice als Graphic & Web designer. Sven en Serge worden bovendien medeaandeelhouder van Voice.

COMPLEMENTAIRE COMPETENTIES EN VISIES

De opkomst van de sociale netwerken zorgde voor een vermenigvuldiging van het aantal platformen (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat…) en een stortvloed aan content. Deze overdosis aan informatie leidt tot een fragmentatie van de consumentenaandacht. Waardoor het steeds moeilijker wordt om die consument op een doeltreffende manier te bereiken.

"De overname van Cherry and Cake biedt ons de kans om ons aanbod verder uit te breiden. De multiplatform creativiteit van Cherry and Cake is de kers op de taart die Voice de mogelijkheid zal bieden om nog meer het voortouw te nemen in zijn convers(at)ie-aanpak", vertelt een tevreden Patrick Parmentier, Managing Director van Voice.

CONVERSATIE EN CONVERSIE

"De consument verwerpt steeds vaker eenzijdige reclame en vraagt de reclamemakers en de merken om de manier waarop ze communiceren opnieuw uit de vinden”, verklaart Sven Nijs, de nieuwe Creative Director/General Manager van Voice. "De mens eist steeds meer waardering van merken, die worden niet alleen beoordeeld op basis van hun vermogen iets zinvols te doen, maar ook op basis van de aandacht en het respect die ze betuigen. Om onderscheidend te zijn, moet je dus op een creatieve manier communiceren, op het juiste moment, met relevante en interessante content. Vandaar de logische stap om met Cherry and Cake in Voice op te gaan. We combineren creativiteit en contentcreatie in een convers(at)ie-logica."

Om de bekendheid en de prestaties van een merk te verbeteren, bewijzen de web-, social media- en Social PR-referenties van het agentschap dat men voortaan volop moet inzetten op conversatie en conversie. Met andere woorden: een bevoorrechte band smeden tussen het merk en de consument om hem aan te trekken én aan het merk te binden. Een aanpak waarbij creativiteit essentieel is en de expertise van Cherry and Cake een absolute meerwaarde is voor Voice.

Wenst u meer informatie over de werking van Voice of een interview? Neem dan contact met ons op via press@voice.be of bel 02 893 98 76.

Contacteer ons
Over Voice Agency

Over Voice

Voice is een Belgisch communicatiebureau dat haar vaardigheden en ervaring met transmedia-communicatie (web, social media, PR & data analytics), ten dienste stelt van de het vertrouwen tussen adverteerders en hun publiek. Het agentschap neemt hiervoor haar klanten mee op een “trust-building journey” in drie fases: Listen > Think > Engage . Met het oog op acquisitie en conversie, doet Voice aan content-creatie en ontwikkelt het strategieën zodat wederzijdse en draagkrachtigere vertrouwensrelaties tussen de merken en hun doelgroepen kunnen worden geoptimaliseerd en versterkt.

Voice Agency
Stallestraat 140A
1180 Ukkel