Voice lanceert Uncut, de grootste online catalogus van onafhankelijke cinema.

Voice lanceert Uncut, de grootste online catalogus van onafhankelijke cinema.

Voortaan kan je auteursfilms en de beste filmklassiekers vanuit je zetel bekijken dankzij Uncut. Dit nieuwe Belgische on demand-platform voor films werd ontwikkeld door UniverCiné en zal bij de lancering een kwalitatieve catalogus van meer dan 1000 films aanbieden, vanaf  €7,99 per maand. Zowel grote klassiekers als kleine onafhankelijke films zullen op altijd en overal beschikbaar zijn.

Uncut koos Voice Agency als lead agency voor haar lancering in september 2018 en om de gepaste communicatiestrategie en creatieve aanpak uit te werken. Voice stond in voor de positionering, de value proposition, de merksignatuur en een vernieuwende communicatieaanpak. Eerste resultaten van deze nieuwe strategie: een lanceringsspot die samen met het productiehuis OUAT werd geproduceerd en een digitale/social campagne die door MAD Kings wordt uitgerold.

Client : UniversCiné-UnCut
Contact : Maxime Lacour
Agence : Voice Agency 
CD : Sven Nijs
Creative team : Gérard Steenhoudt, Gilles De Bruyère
Account director : Annemie  Verschueren 
Film production company : OUAT

 

Contacteer ons
Rodrigue Delépine Voice Agency
Rodrigue Delépine Voice Agency
Over Voice Agency

Over Voice

Voice is een Belgisch communicatiebureau dat haar vaardigheden en ervaring met transmedia-communicatie (web, social media, PR & data analytics), ten dienste stelt van de het vertrouwen tussen adverteerders en hun publiek. Het agentschap neemt hiervoor haar klanten mee op een “trust-building journey” in drie fases: Listen > Think > Engage . Met het oog op acquisitie en conversie, doet Voice aan content-creatie en ontwikkelt het strategieën zodat wederzijdse en draagkrachtigere vertrouwensrelaties tussen de merken en hun doelgroepen kunnen worden geoptimaliseerd en versterkt.

Voice Agency
Stallestraat 140A
1180 Ukkel